Smögen singlar. Göran Ingvar Matsson, Läskärsgatan 1, Smögen | nonthaburifc.com


smögen singlar

Personerna i området har i snitt kronor Taxeringskalendern — se exakt vad grannar och kollegor tjänar. Kristdemokraterna är ovanligt starka i området I valdistriktet röstar man borgerligt.

smögen singlar

Smögen singlar är största parti med Livsstilskartan visar mer om hur partierna ligger till i området. Närmaste grundskola är Kungshamns skola metersom är en kommunal skola med ca elever i årskurserna Här har 85 av lärarna lärarexamen och det går 10 elever per lärare.

smögen singlar

Den gymnasieskola som ligger närmast är Sotenäs Symbioscentrum VUX metersom är en kommunal skola med ca 23 elever. Här har av lärarna lärarexamen och det går 7 elever per lärare.

smögen singlar

Restauranger Lockas man av restaurangbesök finns The Dubliner och Thairestaurang prästgården i närheten. Träning och fritid För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Sotenäs Gym- och Motionsex minuters promenad från adressen.

Något gick fel.

Friluftskartan — utforska naturen i området. Lokaltrafik i närheten av Sälebådsvägen 37A Visa lokaltrafik Sök företag, personer och platser.

Smögen, Sweden - 2020

Hitta telefonnummer, adresser, företagsinfo mm.