Vegan singlar. vego-arkiv - Sida 70 av - Vegomagasinet


Annons Var tredje singel beredd att bli vegetarian för en partner Enligt en ny kartläggning vegan singlar dejtingappen happn är öppenheten till att bli vegetarian eller vegan bland svenska singlar stor.

Va? Är DET veganskt?!

Annons 9 jul Var tredje singel är beredd att byta kost om deras partner önskade det. Glutenintolerans, laktoskänslighet eller kanske en vegansk livsstil?

dating i bjursås dejta i kaxholmen

Vilken matfilosofi en person har kan avslöja mycket om deras värderingar eller ideologi. Singlar med specialkost behöver dock inte oroa sig för att bli bortvalda. En ny undersökning från dejtingappen happn visar nämligen att drygt var tredje singel är beredd på att byta kosthållning efter önskemål från en blivande partner.

mörrum dating app tensta kvinna söker man

Trots att det aldrig tidigare varit så trendigt att välja en vegetarisk livsstil som nu, anser en majoritet att kosten är mindre viktig i valet av partner. Var femte singel föredrar flexitarianer.

Var tredje singel beredd att bli vegetarian för en partner

Och endast åtta procent tycker att det är attraktivt om deras partner är vegetarian. Om undersökningen: Kartläggningen är baserad på en undersökning bland svenska happn-användare.

Undersökningen genomfördes i februari via en webbenkät. Om happn Happn är den första mobilapplikationen som möjliggör för människor som korsat vägar att hitta varandra igen.

vena dating sweden träffa singlar aneboda