Varberg singlar. Picknick i Varberg lockade tjugotal singlar


  • Kommentaren sparades I snitt kan du spara 8 kr — samla dina lån hos oss!
  • Varberg – Kristna Singlar
  • singel i varberg
  • Dejt hallstavik

Singelpicknicken hölls på en gård i Grimmared. Foto: Heléne Andersson Picknick i Varberg lockade tjugotal singlar Uppdaterad Publicerad 2 juni Sommarens intrång kanske dejta kvinnor i bromölla många lite extra sugna på att flörta. På en gård utanför Varberg arrangerades under söndagen en singelpicknick för dem som vill lära känna nya människor — och hitta en partner.

varberg singlar

Efter tio minuter sitter de och pratar, säger arrangören Helén Andersson från Falkenberg. Hon har ägnat snart tjugo år av sitt yrkesliv åt att anordna singelträffar för människor runtom i hela landet.

varberg singlar

Oftast sker det på högtider såsom nyår och midsommar, men det händer även helt vanliga veckodagar. Då bokar hon upp gårdar, parker, hotell och, vid ett tillfälle, en färja.

varberg singlar

Vill motverka ensamhet — Det kommer folk i alla åldrar men oftast är de 50 plus. Den yngsta som varit med var en årig tjej och den äldsta en årig man, säger Helén Andersson.

Deltagarna reste från bland annat Falkenberg, Halmstad, Borås och Göteborg.

varberg singlar

Foto: Helén Andersson Träffarna utgör en plattform för personer som suktar efter en ny livskamrat, men det finns ett djupare huvudsyfte. Helén Andersson menar att det också är ett försök att råda bot på den ensamhet som finns Sverige.

Oftast blir de det efter en skilsmässa eller att ens partner gått bort. Och istället för att fastna kvar i det så kan det här vara en chans att träffa nya vänner, säger hon. Svårast med äldre män Det finns två grupper som är extra svåra att locka till träffarna.

varberg singlar

Dels är det yngre kvinnor, som ibland upplever det hela som lite skämmigt. Men den tuffaste gruppen att nå är äldre män. Jag har pratat med flera som upplevt det så, berättar Helén Andersson.

VARBERG - BEST COASTAL TOWN IN SWEDEN

Grillning och prat varvades med lekar och kubbspel. Det är varberg singlar ovanligt att deltagare fattar tycke för varandra. Nästa år har falkenbergaren Helén Andersson arrangerat singelträffar i två deccenier.

  • Här finns Kärleken, Nya Vänner, Gemenskap, skratt och upplevelser, stöd och hjälp tillsammans med singlar i hela landet genom att delta och aktivera dig på olika sätt.
  • Singlar i Varberg - Singel i Sverige
  • Dejting Varberg | Hitta kärleken bland singelföräldrar
  • Dejting frövi

Foto: Privat — Ibland har jag sett par som varit lite rosiga om kinderna morgonen efter, säger Helén Andersson och skrattar. Liknande singelträffar hålls på flera håll i länet under sommaren, bland varberg singlar i Halmstad, Kungsbacka och Falkenberg.

varberg singlar