Sugar dejtingsajt. Det behöver du veta om sugardating


  1. Mullsjö mötesplatser för äldre
  2. Allt du behöver veta om sugardating på 1 minut

Sigurd Vedal, vd och ägare av en kritiserad dejtingsajt. Reklamkampanjen för den aktuella dejtingsajten väckte under förra veckan stor ilska bland studenter på Chalmers tekniska högskola i Göteborg.

Flera studenter har kallat kampanjen för sexistisk och anmält den till Reklamombudsmannen. Och samtidigt får de eventuellt möjligheten att leva en livsstil över det normala med en man — eller en kvinna — som har större medel att röra sig med.

sugar dejtingsajt

Att kvinnliga unga studenter uppmuntras att inleda intima relationer med äldre rika män, ser du några problem med det? Man ska inte bli diskriminerad för att man har mycket pengar. Det finns inget som är olagligt med det här.

sugar dejtingsajt

Men kan du sugar dejtingsajt kritiken att det här kan jämställas med koppleri? Här snackar vi om en relation med de vanliga dejtingparametrarna, plus att vi i våra användarvillkor tydligt specificerat att det köp av sexuella tjänster, reds.

sugar dejtingsajt

Vi har också en påminnelse om detta i inloggningsfönstret och dessutom har vi ett administrativt team som arbetar specifikt med detta på våra dejtingsidor. Och så sugar dejtingsajt vi folk att rapportera om de upptäcker något och då agerar vi hårt mot det.

sugar dejtingsajt

Kommer ni fortsätta den här kampanjen på svenska universitet och högskolor? Det är inte så att vi riktar oss mot yngre, vi har en årsgräns på vår sajt.

sugar dejtingsajt

Vårt mål är att bli den största dejtingsajten i Sverige och jag tror vi klarar att bli det inom ett par år.