Strängnäs dejt, Domarna mot de inblandade i ”dejtingligan”


Dejtingliga spräckt – lurade och rånade offer

De inblandade misstänks ha stämt träff med olika män via dejtingsajter och sedan rånat dem. Nio personer döms, flera till mångåriga fängelsestraff.

3 DEJTING TIPS

Det hela handlar om ett kompisgäng från Strängnäs strängnäs dejt enligt domen bland annat satt i system att lura personer till olika platser för att dejta kvinnor. Men väl på plats ska de i stället ha blivit överfallna, rånade och misshandlade av flera personer.

De nu dömda personerna har förnekat fler av de handlingar de nu döms för, men några av dem har erkänt på vissa punkter.

dejt aktiviteter i jakobsberg på dejt malung

Tvingades in i bil Enligt domen utspelade sig en av händelserna i Nykvarn. En man som tidigare strängnäs dejt inblandad i en narkotikaaffär lurades att träffa en kvinna via en chatt-app.

  1. Вы временно заблокированы
  2. Dejting bjärke
  3. Träffa tjejer i hönö
  4. Selånger dating sweden
  5. Lokala Nyheter Sörmland – ”Dejtingligan” i Strängnäs | SVT Play
  6. Dejting Strängnäs | Hitta kärleken bland singelföräldrar
  7. Dating sites i kullerstad
  8. Uppdaterad: 22 januari helskärm Offren lurades till Strängnäs i Södermanland i tron att de skulle på dejt.

På plats i Nykvarn kom två killar fram till honom och han tvingades in i en bil. Under bilfärden ska mannen ha tvingats ringa runt till vänner och bekant för att få fram pengar. Flydde till hus i Strängnäs Under en kisspaus i Strängnäs flydde han enligt domen från bilen och tog sin tillflykt till ett hus där han såg att det lyste.

mötesplatser för äldre i skåne mötesplatser för äldre i göteborgs s: t pauli

Väl framme kastade han sig genom en fönsterruta och vidare in i ett sovrum som tillhörde det par som bodde i huset.

Inne i huset uppstod nu ett slagsmål mellan den flyende och de personer som följt efter honom från bilen. Kvinnan som bodde i huset tog sin tillflykt till en toalett och bakom den låsta dörren försökte hon kontakta polisen.

östertälje dating app online dating i gårdsten

När gärningsmännen hörde att hon försökte ringa polisen flydde de, men tog samtidigt med sig paret i villans fasta telefon. Olika straff En man döms nu till sex år och fyra månaders fängelse för bland annat två fall av människorov, grovt vapenbrott, rån och grovt hemfridsbrott.

Singelföräldrar är den perfekta mötesplatsen för ensamstående föräldrar och singlar som letar efter den stora kärleken. Vi har samlat en mängd olika singlar som har det gemensamma målet att träffa en person att dela livets olika händelser med. Registrera dig på Singelföräldrar och gör dig redo för att träffa din nya livskamrat!

En person frias, en får sluten ungdomsvård, en får skyddstillsyn och ytterligare en person får villkorlig dom och dagsböter. Resterande personer i domen får fängelse i varierande skala.

mötesplatser för äldre i järnskog östmark online dating

Javascript är avstängt.