Singlar söker


Singlar söker vandringspartners De har träffats på sociala medier. Nu planerar ett tiotal friluftssinglar i Uppsala en vandring ihop. Vi var med på första mötet.

KoRn - One (cover) Metallica MTV Icon

Uppsala kommun 23 september Det finns en stor sluten Facebookgrupp för friluftssinglar med över 6 medlemmar. Det är en aktiv community för ensamstående som vill vandra i naturen med andra.

Gruppen startades av Angeliqa Mejstedt som drev Vandringsbloggen och skrev den vackra boken Vandra.

Usch, måste man bestämma sig? Kan dejten Frank uppfylla dessa krav, och hur går det när han inte kan bestämma sig? Norrlänningen Claes grej är att hitta tjejer i dejtingprogram.

Många friluftsintresserade singlar har kopplats ihop i gruppen, men Angeliqa själv gick singlar söker för tidigt. Hon tog sitt eget liv i mars. Det är den Angeliqa som vi bär med oss i våra minnen", skriver anhöriga i en bloggpost.

singlar söker

Grundaren finns inte kvar, men friluftscommunityn lever vidare. Via Facebookgruppen "Friluftssinglar — Vandringsbloggen Community" och lokala friluftsgrupper ordnas evenemang och vandringar på olika orter i Sverige. Vi får följa med på första träffen.

singlar söker

Nu lämnar vi bakgrunden till Facebookcommunityn bakom oss och stiger in på Café Ovan där, några trappor upp i Gränbystaden. Regnet har precis slutat.

... men här räddades situationen på ett annat sätt

Genom stora fönsterglas ser vi Vaksala kyrka, väg mot Öregrund och molnen som skingras. Prästen Ami M Dahlblom bjuder på fika och nästan alla som anmält intresse för vandringen till Öregrund är här. Jag vill gå till havet, säger Ami om det valda resmålet. Singlarna kring bordet har olika mycket erfarenhet av friluftslivet. En del sover gärna ute i tält, andra nöjer sig med dagsvandringar. En del vill bara ha sällskap på vandringslederna, andra hoppas småningom hitta kärleken.

Man hittar någon som har samma intresse, säger Anette Sjöström med ett varmt leende.

singlar söker

Hon har bland annat gått i svenska fjällen, längs Upplandsleden och Sörmlandsleden. Jag vill dela naturupplevelsen och få ett gott samtal, annars blir det mycket att jag går och tänker i mitt huvud, säger hon.

singlar söker

Kompisen Marie Björk flyttade från Örebro till Uppsala för ett år sedan. Hon hoppas i första hand hitta nya vänner i nya staden. I en sådan här grupp är alla med på lika villkor.

Det är ett bra koncept, men jag är inte ute efter att träffa någon, säger Marie Björk.

Singlar söker vandringspartners – Upsala Nya Tidning

För medlemmarna i Facebook-gruppen "Friluftssinglar — Vandringsbloggen Community" finns flera syften till att knyta kontakter.

En del är med för dejtingen, en del för att hitta likasinnade, säger Björn Ingmar, som är den i sällskapet som varit med längst i communityn. Han har redan deltagit i flera vandringar som ordnats via Facebookgruppen. Ami är ny i Facebookcommunityn för friluftssinglar och ville testa hur det funkade.

Trygg och seriös dejting

Hon skickade ut en fråga om det fanns folk i Uppland som ville vandra tillsammans. Det blev upprinnelsen till träffen. Jag är jätteglad att fler hakar gullbrandstorp par söker man, säger hon.

Det är inte en dejtingfest som vi besöker, mer ett planeringsmöte. Alla singlar runt bordet får berätta om sina förväntningar på vandringsprojektet.

  • Första dejten | SVT Play
  • Dejt kiruna
  • Fem killar i veckan förvandlar första dejten-upplevelsen till en ultimat prövning för romantik och kompatibilitet genom att en singeltjej bjuder hem fem killar som alla söker efter kärleken.

Snart visar det sig att Amis plan om att gå till Öregrund kan bli svår att genomföra. Upplandsleden svänger bort från Öregrund vid Gimo och närmare Uppsala är skogen fortfarande svår att ta sig i genom efter stormen Alfrida.

Kartorna åker fram på bordet.

singlar söker

För- och nackdelar med olika rutter vägs mot varandra. Efter en handuppräckning har en ny sträcka singlar söker fram.

  1. Vår matchningstjänst är inte som alla andra: Djupgående och forskningsbaserad Ökar chanserna till ett långt och lyckligt förhållande Över en halv miljon har redan gjort matchningstestet Trygg och seriös dejting När du söker någon att dela livet med: För seriösa medlemmar som söker en långsiktig relation Svensk kundtjänst Alla bilder och profiler granskas manuellt Härliga singlar På Mötesplatsen samlas tusentals seriösa singlar Sveriges bästa dejting för singlar!
  2. Singlar 50+ söker..

Delar av gruppen ska göra en dagstur på drygt 10 kilometer från Älvkarleby station till Marma station. Sedan kanske det blir fler och längre vandringar senare tillsammans.

Dejting för singlar på Mönonthaburifc.com - Sveriges bästa dejtingsajt

I sommar när markerna är singlar söker kanske vi gör vandringen till Öregrund, tycker Ami. Nya vänskapsband har knutits. Men flera av deltagarna känner inte till bakgrunden som vi berättade om tidigare, att grundaren till Facebookgruppen som fört dem samman, gått bort.

singlar söker

Wow, säger Anette, som blir märkbart berörd. Den nya vetskapen sätter ett nytt perspektiv på resan de planerar. Vandringscommunityn lever vidare. Roslagsleden är 19 mil lång och går mellan Danderyd och Gisslehamn.

  • Sökes: kärlekssugna singlar - nonthaburifc.com
  • Rottne träffa tjejer
  • Fungerar lika bra i din dator, surfplatta och mobil Bli medlem Singel och sökande Är du singel och sökande är dejting någonting för dig.

Blå leden är 3,5 mil lång och går mellan Vaxholm och Domarudden. Hemsidan Vandringsbloggen finns kvar som en källa till friluftsglädje och kunskap om vandring. Visa mer.