Singlar event. Boka ditt nästa event


5 tips för dig som vill träffa singlar på våra event

Bli medlem utan kostnad Träffa singlar på våra event För dig som vill träffa singlar inte bara online utan också live arrangerar vi singelevent på olika platser i landet. Ta chansen att lära känna nya bekantskaper under avslappnade former — ha roligt, prova något nytt, träffa någon ny!

Match ordnar två olika typer av singelträffar: mingel och aktiviteter.

Inloggningsuppgifterna är felaktiga. Var vänlig försök igen. Välkommen hit!

En mingelkväll kan till exempel vara after work, där våra singlar singlar event för ett glas eller två på en bar eller pub.

Aktiviteterna kan vara allt från matlagningskvällar till bowling och konstklasser. Att göra något tillsammans är ett lätt och roligt sätt att umgås, och dessutom är vår personal alltid med på plats för att få i gång konversationen.

Hur funkar det? Vem får gå på singelträffarna?

 • Стратмор чуть ли не вбежал в комнату.
 •  А вдруг Танкадо ошибся? - вмешался Фонтейн.
 • У испанцев всегда было иное представление о плотности, чем у остального мира.
 • Att mötas på riktigt! - Singel i Sverige
 •  - Доктор.
 • А теперь уходите! - Он повернулся к Бринкерхоффу, с побледневшим лицом стоявшему возле двери.

Eventen är framför allt till för våra medlemmar, men på vissa av dem kan du bjuda med ett par av dina singelvänner, även om de inte är medlemmar på Match. Det bästa brukar vara att ta med bara en vän, är ni ett helt litet kompisgäng blir det ofta svårare att få kontakt med de andra deltagarna.

Hur blir jag bjuden?

landskrona kvinna söker man

Om du bor i närheten av en stad där vi ordnar ett singelevent får du en inbjudan via e-post. Det krävs dock att du är en aktiv medlem som har fyllt i hela din profil inklusive profilbild samt har fyllt i en korrekt mejladress.

Välkommen hit!

Dubbelkolla gärna! Du kan också själv hålla utkik här för att se när nya singelevent läggs upp.

dejtingsajt grums

Klicka på pilen till höger för att byta stad. Du behöver inte prenumerera för att kunna anmäla dig till våra singelträffar.

Boka ditt nästa event - Event hos Match

Däremot får de som är Match-prenumeranter ofta specialpris och förtur. Kostar det något?

Vad händer i Sveriges avlånga land och vart kan jag vända mig för att kanske resa bort med någon eller varför inte själv. Nedan presenterar vi olika företag och dejtingsajter som anordnar singelfester, singelevents, singelresor och andra aktiviteter. Just att åka med på en singelresa är ett bra sätt att träffa andra singlar som reser av samma anledning.

Många av våra singelträffar är kostnadsfria, andra innebär en deltagaravgift. Du hittar mer information om detta under respektive event. De flesta deltagarna är med säkerhet på plats under den första timmen.

Fin och bekväm är en bra klädkod.

Vill du väcka nyfikenhet kan du spetsa din outfit med en kul pin eller kanske en t-shirt eller ett smycke med budskap — perfekt isbrytare! Prata med så många du kan, det ökar dina chanser att träffa någon du gillar och gör också att du ser poppis ut själv.

Festvåning

De mest sociala zonerna brukar vara runt baren eller i rummets mitt, håll dig gärna där! Har du kompisar med dig, se till att ni delar på er och tar ett varv på egen hand ibland.

 • Код страны - 1.
 • «АНБ, - подумал .
 •  Мидж.
 • nonthaburifc.com – Event för singlar
 •  Такая прическа была у Табу в день гибели.
 • Вскоре появился пилот и открыл люк.

Välj positiva samtalsämnen och håll konversationen lättsam. Undvik komplexa ämnen som religion och politik, ta i stället stöd av kvällens isbrytare som ger aktuella och kul tips på samtalsämnen. Försök ställa frågor som det är kul att svara på — positiva samtalsämnen gör att både du och den du pratar med får en positiv känsla av ert samtal.

Restauranger

Hör av dig till de singlar event du kom bra överens med efteråt. Fråga till exempel efter användarnamnet på Match och skriv ett gulligt meddelande dagen efter.

s: t peder dejta

Finns personen i fråga inte på Match? Be om telefonnumret så singlar event du ringa eller skicka ett sms.

östra kärrstorp hitta sex

Följ upp alla du har haft trevligt med så att du inte missar någon oslipad diamant!