Sätofta dejta


sätofta dejta

Personerna i området har i snitt 1 kronor Taxeringskalendern — se exakt vad grannar och kollegor tjänar. Låg medelålder i området Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Höörs kommun 49 år och Sverige 48 år.

sätofta dejta

Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn,överrepresenterade. Feministiskt initiativ är ovanligt starka i området I valdistriktet röstar man borgerligt. Sverigedemokraterna är största parti med Livsstilskartan visar mer om hur partierna ligger till i området.

sätofta dejta

Närmaste grundskola är Sätoftaskolan 1 metersom är en kommunal skola med ca elever i årskurserna Här har 88 av lärarna lärarexamen och det går 13 elever per lärare. Den gymnasieskola som ligger närmast är Karolinaskolan 2 metersom är en privat skola med ca 27 elever. Här har 69 av lärarna lärarexamen och det går 3 elever per lärare. Matbutiker Närmsta livsmedelsbutik är Lidl på Transportvägen 2.

sätofta dejta

Träning och fritid För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Goodlife8 cykelväg från adressen. Friluftskartan — utforska naturen i området. Lokaltrafik i närheten av Sätofta Björkstigen 3 Visa sätofta dejta Andra format av 97

sätofta dejta