Pirrigt dejting. Fyra tips till nätdejtaren


Därför vet du att hemsidan är fejk: — Sök med en mycket aggressiv filter och ändå få överdrivet mycket resultat — Profiler har få bilder — Personen har "bråttom" och svarar alltid snabbt — Personen visar mycket intresse trots du saknar bild Kort och enkelt, hela hemsidans mål är att få dig att svara på ett meddelande från en av deras catfish bots.

pirrigt dejting mörtnäs singlar

För att svara måste du köpa "credits". Detta händer när du registrerar dig: Din inkorg blir fylld av törstiga singlar som skriver frågor till dig. Du som är ny, har 0 credits och kan INTE svara på någon.

pirrigt dejting grangärde dejta kvinnor

Så vad gör du? Jo, du köper credits för x kr och svarar. Efter två meddelanden med samma "person" märker du snabbt att det är ett scam.

Fotboll, mens och sex (UMO)

Alla bots skriver pirrigt dejting om de har obegränsade med credits och svarar väldigt snabbt. Om du föreslår att chatta någon annanstans som inte kostar så kommer de med pirrigt dejting ursäkt för att hålla kvar dig på hemsidan så länge så möjligt och avslutar alltid sitt meddelande med en fråga.

Så luras dejtingsajterna med fejkade profiler Uppdaterad Publicerad 6 mars Antalet anmälningar och klagomål från konsumenter mot dejtingsajter har ökat kraftigt de senaste åren. En ny typ av klagomål rör fejkade profiler som konsumenterna misstänker skapas av dejtingsidorna själva. De senaste åren har antalet klagomål mot dejtingsajter ökat. Under tog Konsument Europa, Hallå konsument, de kommunala konsumentvägledarna och Konsumentverket emot klagomål från konsumenter som hade fått problem med dejtingtjänster på nätet. Motsvarande siffra för varvilket i sin tur var en markant ökning från tidigare år.

Ibland kommer du i kontakt med en av hemsidans "operatörer" och de skriver också som om de har obegränsade med credits, men verkar lite mer mänskliga.

Tip: Glöm inte att du kan anmäla detta som "bedrägeri" hos polisen på tlf nr.

pirrigt dejting hisingen göra på dejt

Till nytta.