Furulund singlar


Fia Jakobsson

Seriesammandrag i Helsingborg Seriesammandrag i Helsingborg Så var det dax att summera seriesammandrag, omgång 2 för division 3. Vår ambition var att ställa samma lag på benen som vi hade i omgång 1, då vi presterade alldeles utmärkt, vi hade dock inte den sista lilla turen med oss furulund singlar.

muslimska singlar sverige

Vi övriga 5 var dock på plats i Olympiahallen Helsingborgklockan 9. Första matchen var mot Klippan.

 • Landeryd dejt aktiviteter
 • Trafikolycka, singel, 09 augusti Trafikolycka, singel Lv, i höjd med Furulund.
 • Utav ockuperade privata bostäder vid Yeppoon Statliga förorter
 • Möt people portal
 • Seriesammandrag i Helsingborg - Kävlinge-Furulund BMK - Badminton - IdrottOnline Klubb
 • Usch, måste man bestämma sig?
 • Fia Jakobsson, Egnahemsvägen 2, Furulund | nonthaburifc.com
 • Kvinna söker man norrköpings s: t olai

Klippan har inför denna säsongen tappat istort sätt hela första laget, och kämpar nu på med att bygga ett nytt lag. I Andreas frånvaro så hoppade Bosse in i första dubbeln, den vann han sedan tillsammans med Pontus. Med lite besvär så vann Thomas och Jörgen sin andra-dubbel.

dating site linköpings johannelund

Tjejerna Susanne och Evelina vann sin dubbel fortfarande obesegrade?! Därefter spelade både Pontus och Susanne hem sina första singlar, bra jobbat. Thomas vann andra singel efter bra motstånd ifrån Klippanspelaren.

Första dejten

Johannes vann oxå efter en jämn kamp sin match. Bo och Evelina vann en välspelad mix.

dejting osby- visseltofta

Trots bra motstånd från Klippan så lyckades vi vinna medmarginalerna var på furulund singlar sida förengångsskull. Match 2 för dagen var emot Eslöv.

 1. Sara Assarsson, Östra Lackalängavägen 28, Furulund | nonthaburifc.com
 2.  - Имя немецкое.
 3. Коммандер поднес его к уху.
 4. Hitta sex i traryd

Vi ställde upp med samma lag förutom att Jörgen ersatte Bosse i mixen. Tyvärr hade de inte marginalerna på sin sida och tappade både andra och tredje set.

Sara Assarsson

Susanne vann en stenhård match mot Eslövs duktiga damsingelspelare, vi hade nästan behövt ha med syrgas till Susanne efter den matchen. Pontus förlorade en jämn första singel mot Eslövs singel 1.

dating app i irsta

Jimmy i Eslöv vann rätt komfortabelt mot Thomas i singel 2. Tyvärr sträckte sig Johannes i tredje singeln och kunde inte göra sig själv rättvisa. Vi tappade den oxå.

norrbotten dejta kvinnor

Än en gång skulle mixen avgöra, tyvärr kunde inte Jörgen och Furulund singlar upprepa Bo och Evelinas fina spel ifrån Klippan matchen utan förlorade i 2 raka set. Ännu en gång en match. Efter 4 spelade matcher i division 3 kan vi summera följande: Vi hänger bra med i serien, med lite tur hade vi haft några poäng till.

I hangö dejta frånskild

De stora utropsteckena är Susanne och Evelina i dubbel, samt att vi har kanske seriens bästa damsingelspelare i Susanne. Pontus och Andreas är också ett av seriens bästa dubbelpar.

Det vi har problem med är att vi skulle behöva någon duktig herrsingelspelare till.

\

Även en dam till hade inte skadat. Vi är lite sårbara om inte Susanne eller Evelina kan vara med. Vi ligger nu på 6 plats i tabellen och siktar uppåt Nästa omgång spelar vi på hemmaplan Vikenhallen i mitten av december.