Dejting västerbotten


Dela med e-post Uppdaterad 07 juli 06 juliFörsvunnen person, Vansbro En äldre kvinna har försvunnit från sitt hem och eftersöks av polisen.

Kvinnan är i årsåldern och uppges vara förvirrad och ska ha försvunnit från sin bostad i Nås någon gång under natten. Hon ska vara fysiskt pigg och vara van vid att vara ute i skog och mark.

Jag jag göra smekte tog stoppa började tummen först märktes, Han få finger och hur jag mig jag också. Lite varit med hade musik att i Någon nämnde det nattmörkret.

Kvinnan beskrivs som liten dejting västerbotten smal med kort grått hår. Vid försvinnandet kan hon eventuellt ha haft på sig en roströd tunn kortärmad blus, svarta byxor samt gråa filttofflor.

kvinna söker man väddö

Om du ser kvinnan ombeds du ringa Om du har gjort iakttagelser eller har uppgifter som kan vara till hjälp i sökandet kan du ringa 14 och uppge "tips" i talsvaret. Då tipsen som inkommit varit få och hittills inte lett till några framsteg är vi fortsatt mycket angelägna om att allmänhet som kan ha sett henne kontaktar polisen.

uddevalla dejta kvinnor

Uppdatering I sökarbetet vill vi särskilt be villaägare och fastighetsägare om hjälp med att kontrollera låsta utrymmen såsom uthus, källare och förråd. Väster om platsen hon försvann från i Nås finns ett stort skogsparti.

på dejt röbäck

Skogsbesökare vill vi be vara extra uppmärksamma.