Dejta löpare


dejta löpare

Bland dem singlar som anmält sig till den nya singelklassen som fått en egen startgrupp. Singlarna har tio kilometer på sig att dejta och mingla.

I alla de tre Midnattsloppen, Stockholm lördag 19 augusti, Göteborg lördag 26 augusti och Malmö lördag 2 september, finns det i år för första gången en startgrupp för singlar.

Singelgruppen i lördagens lopp startar kl De utmärker sig med nummerlappar, något som annars bara eliten har. En egen fålla och startgrupp, lördagskväll och feststäming är inramningen för dejten.

dejta löpare

Men det gäller kanske att dejta löpare snabb och redan hitta någon i startfållan. För när startskottet går är det 10 kilometers löpning som väntar och ganska snart lär singlarna vara uppblandade med det övriga fältet.

dejta löpare

Så det gäller att ta sig tid att prata under loppet. Thomas Gylling, sambagrupper, cheerleaders och irländska musiker är några som underhåller längs banan. Redan klockan börjar Det följs upp av årets nyhet: Glada Sjuntorp dejting - loppet för alla som har en kognitiv funktionsnedsättning.

dejta löpare

Vi öppnar upp och når nya målgrupper som får ta del av den friskvård som Midnattsloppet innebär, säger Henrik Balkander, tävlingsledare för Midnattsloppet i Stockholm. Senaste nyheterna.