Dejt väsby. Läs Premium gratis i två veckor


dejt väsby

En man i årsåldern har blivit skjuten i huvudet i Upplands Väsby. Flera personer ska därefter ha setts lämna platsen på elsparkcykel, enligt uppgifter till Aftonbladet. Dejt väsby stor polisinsats pågick i Upplands Väsby norr om Stockholm på lördagskvällen.

dejt väsby

Enligt uppgifter till Aftonbladet hade en ung man i årsåldern blivit skjuten i huvudet. Han har en skada, man har hört smällar där. Han är allvarligt skadad och har förts till sjukhus med ambulans, säger Carina Skagerlind, Stockholmspolisens presstalesperson.

dejt väsby

Enligt uppgifter till Aftonbladet ska flera gärningsmän ska ha setts lämna platsen på elsparkcykel. Foto: Pontus Orre Carina Skagerlind bekräftar att vittnen sett elsparkcyklar lämna platsen.

Polisen har spärrat av dejt väsby och arbetar med söka efter eventuella gärningspersoner, säkra spår och prata med vittnen. Polishelikopter är på plats och hjälper till med sökandet efter gärningsmän.

dejt väsby

Runt klockan 21 på lördagskvällen var fortfarande ingen frihetsberövad men en förundersökning gällande mordförsök har inletts. Brand i skogen i närheten av brottsplatsen Parallellt med skottlossningen ryckte räddningstjänsten ut till ett skogsområde i närheten av platsen där den skadade mannen hittades.

  • Dating site hofterup
  • Pressinbjudan: Elever i Väsby speeddejtar för en bättre skola
  • Dejtingsajt tuve
  •  Да.

Där hade någon eldat upp kläder och eventuellt skyddsvästar, enligt uppgift till Aftonbladet. Den är under kontroll men inte släckt.

Hur den har uppkommit vet vi inte men det är sällan en brand startas av sig själv, säger räddningstjänstens presstalesperson. Enligt Carina Skagerlind undersöker polisen om det finns ett samband mellan branden och skottlossningen.

dejt väsby

Vi är självklart där och arbetar, vi har gjort en del fynd. Sen får vi se om fynden har en koppling till det här, säger hon. Foto: Pontus Orre.

dejt väsby