Dejt daga, 2. Kärleksbombaren tar dig med storm


dejting västernorrland forshaga speed dating

Betyg 3 av 5 Kommentar av Villivonkansbooks ”Bernie” är nöjd med sitt anonyma liv som bibliotekarie på ett universitetsbibliotek i San Fransisco och med fritiden som tillbringas med vänner. Hon har aldrig velat bli känd.

stensjön speed dating spekeröd träffa tjejer

Av en slump blir Bernie känd som den ogillande biblotekarien. Colin som jobbar på en hipp nättidning ser chansen att göra något bra med den ogillande biblotekarien, förhoppningsvis så bra att hans jobb dejt daga går till den yngre Pia. Författaren själv jobbar på bibliotek och det märks, mycket av hennes jobb förmedlas ner i boken. Det är stor igenkänning på det IOM att jag också jobbar på bibliotek sen 14 år tillbaka, inte ett universitetsbibliotek som i boken men däremot ett stort gymnasiebibliotek.

hammarkullen mötesplatser för äldre romantisk dejt veinge- tjärby

Bernie är en charmig något förvirrad biblotekarie som sätter på sig sina praktiska sköna kläder innan jobbet, mode det är inte hennes grej. Motvilligt genomlider Dejt daga en makeover med hjälp av Glazes modeexperter.

Lite stör det mig att författaren gör boken så klassisk, kör en makeover på den lite töntiga tjejen som klär sig fult och killarna inte intresserar sig för- till att bli den hippa snygga tjejen som killarna plötsligt springer efter. Lite för många gånger har vi sett just det. Varför kunde inte killarna fått ändra sig istället?

Foto: Shutterstock 2 av 3: Ghostaren slutar plötsligt att svara. Foto: Shutterstock 3 av 3: Kärleksbombaren är extremt bekräftande och romantisk till en början, men det vänder snart.

Men trots den klassikern och den ganska förutsägbara storyn är det en charmig och lättsam bok. Ibland är det skönt att läsa en bok som är trevlig för stunden men som inte lämnar så mycket tankar kvar på boken, när den väl är utläst. Denna är en typisk sådan!

  • Usch, måste man bestämma sig?
  • Som bibliotekarie på ett universitetsbibliotek är det heller inte särskilt ofta möjligheten att bli kändis uppenbarar sig.
  • Dejt aktiviteter i ekenässjön
  • 30 dejter på 30 dagar - Sarah Title - kartonnage () | Adlibris Bokhandel
  • Almundsryd dating apps
  • Mediakontakt: Marie Jungsand Melissa, eller Bernie som hon kallas, har aldrig brytt sig om berömmelse.